Het Past Forward Jongerenplatform

Blijf op de hoogte van toekomstige actviteiten via onze Discord!

Klik hier:

De toekomst van het verleden!

Wij zijn een platform voor jongeren met interesse in het verleden. Maar ook als je een bredere interesse hebt, kan je bij ons terecht! Van een pubquiz tot een workshop fotografie en alles daartussenin; ook voor jou zit er iets bij. Maar het belangrijkste is dat we een gezellige groep zijn, die openstaat voor alles en iedereen!

Laat je stem horen!

Jouw ideeën, meningen en wensen staan centraal. Jij bepaalt de activiteiten en evenementen die het team van Past Forward voor jullie zal organiseren! Maar ook willen we je regelmatig inhoudelijke vragen stellen, omdat we van jou willen leren hoe we jongeren bij het verleden kunnen betrekken! 

Wil je gewoon gezellig meedoen met de activiteiten en evenementen? Ook dan ben je ook van harte welkom! Natuurlijk mag je gewoon een keertje komen kijken, geen probleem. Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Zet jij de stap?

Past Forward biedt producten aan verschillende partners aan, die ontzettend graag activiteiten en evenementen voor jou willen organiseren. Ze weten alleen niet wat jij leuk vindt en wanneer je tijd hebt. Daarom doet Past Forward onderzoek naar de doelgroep ‘jongeren’ en schieten wij ze te hulp. 

Wil jij inspraak hebben op activiteiten en evenementen die georganiseerd worden door deze partners? Laten zien waar je blij van wordt, zodat deze droom misschien wel uitkomt? Dan kan je de stap zetten om Jongeren Ambassadeur te worden! Je doet toffe ervaringen op én krijgt mooie beloningen. 
Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen! 

Veelgestelde vragen

Zeker niet! Wij zijn zelf ook jongeren en vinden het simpelweg heel erg leuk om samen met andere jongeren activiteiten te doen. Wij hopen de organisatie te kunnen betalen vanuit subsidies en partnerschappen.

Wij zijn zelf ook jongeren en snappen daarom goed dat het leven druk kan zijn. School, werk, feesten, vrienden enzovoort. Daarom doen we er alles aan om rekening te houden met jouw drukke leven. Natuurlijk geldt wel: hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit krijgt.

Wij zien “jongeren” als mensen tussen de 12 en 30 jaar. Ben je jonger of ouder?
Stuur dan even een mailtje naar mail@pastforward.info

Wil je zien wat we doen? Bezoek onze Instagram!

Scroll to Top