Neem de stap: word Jongeren Ambassadeur!

Laat je zien én horen!

Past Forward bouwt bruggen tussen initiatiefnemers en jongeren. Om dit te kunnen doen hebben we jouw mening nodig! Neem deel aan gesprekken met officiële instanties, schrijf teksten, ga mee naar evenementen en wordt zichtbaar! Dit alles gebeurt natuurlijk op een manier die jou uitkomt.

Help mee!

Kom in actie en help mee! Bijvoorbeeld met het organiseren van evenementen, het geven van workshops over jongerenbereik of door mee te werken aan producten en publicaties van Past Forward.

Word beloond!

Wordt beloond op heel veel manieren! Krijg cadeaubonnen en (vrijwilligers)vergoeding, maar ook gratis producten en toegang tot evenementen van Past Forward. Misschien nog wel belangrijker: doe waardevolle ervaring in veel aspecten op en maak deel uit van een hechte gemeenschap van jongeren!

Benieuwd aan wat voor producten je kan meehelpen? Klik op de knop!

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het om Jongeren Ambassadeur te zijn?

Dat bepaal jij! Wil je alleen meepraten? Dat kan. Wil je een heel project helpen organiseren? Ook dat kan! 

Omdat wij zelf ook jong zijn, snappen we dat het leven druk is. Toch willen wij heel graag jongeren meer inspraak geven, omdat wij vinden dat er te weinig naar jongeren geluisterd wordt. Wij doen daarom ons uiterste best om het jou zo makkelijk mogelijk te maken! De beloning hangt natuurlijk wel af van de mate van jouw inzet.

Voor wie is het Jongeren Ambassadeurschap bedoelt? 

Zowel voor jongeren die wél geïnteresseerd zijn in het verleden en jongeren die dat niet zijn! Misschien ben jij wel gek van voetbal, maar boeit geschiedenis je niets. Of ben jij juist een geek die alles weet van de Franse Revolutie? Dan horen we graag van je! 

Wij zien het verleden als een sausje; iets dat de activiteit ‘extra lekker’ maakt. We zoeken daarom juist naar combinaties die interessant kunnen zijn voor een brede groep jongeren. Wist je bijvoorbeeld dat er vroeger geen regels waren over het aantal spelers op een voetbalveld? Hoe zou je het vinden om met 100 jongeren en meerdere ballen te voetballen? 

Waarom zou ik een Jongeren Ambassadeur worden?

Wil jij beloond worden terwijl je opkomt voor jouw generatie? Wil je werkervaring opdoen in organiseren, producten maken en teksten schrijven? En deel uitmaken van een hechte gemeenschap van jongeren? Word dan Jongeren Ambassadeur!

Scroll to Top