Producten waar jij aan mee kan werken!

Quickscans

Initiatiefnemers (musea, gemeentes en culturele instellingen) kunnen hun ideeën opsturen naar Past Forward. Wij zoeken dan jongeren zoals jij, die hun mening willen geven over hun project. Zij zijn blij, omdat ze nu beter aansluiting kunnen vinden bij jouw doelgroep. Jij bent blij, omdat je bent opgekomen voor jouw generatie, ervaring hebt opgedaan en een vergoeding krijgt!

Gastlessen "Erfgoed en Burgerschap"

In deze lessen behandelen we het thema ‘burgerschap’ aan de hand van erfgoed. Jij kan meehelpen met het opstellen van het lesprogramma, of zelfs de lessen geven! Achter de schermen zijn we druk bezig met het vinden van scholen die geïnteresseerd kunnen zijn in deze gastlessen. Denk jij dat jouw (oude) school of leraren interesse zouden hebben? Stel ons op de hoogte via mail@pastforward.info! 

Videogame "Archaeology Simulator"

Heb je wel eens gehoord van Powerwash Simulator? Deze game, waarin je met een hogedrukspuit allemaal bijzondere voorwerpen moet schoonspuiten, was een enorme hype een tijdje geleden. Ruben van Dijk (de oprichter van Past Forward) had dit ook gespeeld en was flink verslaafd geraakt. Waarom bestaat Archaeology Simulator nog niet? Aan de hand van 3D-scans van echte opgravingen een wereld maken, waarin je authentiek archeologisch werk doet. Vind je dat tof klinken? Kom dan meehelpen met het bouwen van deze game!

"Dig-It-Yourself" Archaeology Kit

Heb je wel eens die gipsblokken met dinosaurussen gezien in een speelgoedwinkel? Dat wordt dan een “Archeologische opgraving” genoemd, terwijl dinosaurussen en archeologie niets met elkaar te maken hebben! Past Forward wilt daarom een échte “DIY”-kit maken, waarin je replica’s van authentieke archeologische artefacten opgraaft met een troffeltje. We horen graag wat jij hiervan denkt!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Meld je nu aan als Jongeren Ambassadeur!

Scroll to Top