Wij bieden ondersteuning om jongeren te bereiken met uw initiatief!

Op dit moment bouwt Past Forward aan een breedgedragen platform voor jongeren vanuit allerlei achtergronden. We staan constant met deze jongeren in contact en voeren ook zelf onderzoeken uit. Zo weten onze experts welke stappen gezet moeten worden om jongeren te bereiken. 

Deze pagina toont enkele hoogtepunten van onze werkzaamheden. Wilt u ook ondersteuning ontvangen?
Neem dan contact op via mail@pastforward.info of vul het contactformulier hieronder in!

Jongerenbijeenkomst Leiden

Past Forward ging tijdens de jongerenbijeenkomst in gesprek met verschillende jongeren uit Leiden. Wat is archeologisch erfgoed volgens hen? Wat doen ze op dagelijkse basis met dit erfgoed? Op deze vragen kregen wij verrassende antwoorden! Ook weten wat de jongeren zeiden? Klik dan op de knop om het onderzoek te lezen!

Mini-onderzoek tijdens de Museumnacht van Leiden

Het Rijksmuseum van Oudheden reageerde enorm enthousiast toen Past Forward toestemming vroeg voor het uitvoeren van een mini-onderzoek! Wij wilden weten wat het eerste woord was dat bij jongeren opkwam wanneer ze de woorden 'Archeologisch Erfgoed' lazen. 77 deelnemers van deze "onbereikbare" doelgroep gaven hun antwoord! Klik op de knop om het onderzoek te lezen!

Inspiratiebijeenkomst 'Erfgoed en Jongeren'

Wat is "een jongere" eigenlijk? Hoe bereik je jongeren niet alleen als onderdeel van een schoolklas, maar ook buiten school om? Over zulke vragen ging Past Forward in gesprek met 17 deelnemers van onze inspiratiebijeenkomst. Het was een erg geslaagde sessie, waarin ook wij veel geleerd hebben! Wil je ook deelnemen aan deze inspiratiebijeenkomsten? Stuur dan een mailtje naar mail@pastforward.info of vul het contactformulier hieronder in!

Benieuwd naar andere publicaties en werkzaamheden van Past Forward? Klik dan op de knop hieronder!

Scroll to Top